Skip to main content

Dagtochten

De omgeving van het dorp Gees is erg geschikt om een prachtige rit te maken met paard en wagen. Een landelijk gebied met rustige klinkerweggetjes en zandwegen. Er is een route beschikbaar die u door de naburige dorpen Meppen en Aalden voert. Er is plaats voor max. 6 personen in de huifwagen.

Thor Heste verhuurt voornamelijk huifwagens voor meerdaagse trektochten. Daar worden de wagens (en de paarden) dan ook het meest voor gebruikt. Dat betekent dat er weinig mogelijkheden zijn om een dagtocht te reserveren. In de weekenden en in de zomervakantie zijn er nauwelijks wagens beschikbaar. Buiten deze periodes kunt u altijd informeren naar de mogelijkheden.

Hebt u echter veel ervaring (paardrijden/mennen) neem dan contact op; wellicht is er een match met een pony die (nog) niet voor iedereen geschikt is en waarmee iemand met ervaring een erg leuke tocht kan maken en bij mooi weer en max. 4 personen is er een menwagen beschikbaar.

Tarief:

  • halve dag tot 12.00 uur: € 80,-
  • halve dag vanaf 13.00 uur: € 120,-

Info & reserveren

Voor vragen en reserveringen kunt u bellen met 06 1509 2015

Dagtochten door de bosrijke omgeving van Gees

Handige linkjes over de omgeving

Het oerdorp Orvelte

Historisch dorp, autovrij, maar met de huifwagen toegangelijk

Schaapskudde Exloo

Enige kudde in Drenthe die elke dag terugkeert in het dorp Exloo

Hunnebedden centrum

Nabij grootste hunebed van Drenthe met prachtig info centrum

Poolshoogte

Prachtige picknickplaats in boswachterij Odoorn

Buitencentrum Boomkroonpad

Hunebedden, vennetjes en een pad tussen de toppen van bomen. Ontdek de natuur van de Hondsrug tot in het hart van de bossen. Ook vind je bij het buitencentrum het Speelbos Lorken.

Bekijk ook de mogelijkheden van Rondritten & Trektochten

Deel deze pagina

Rondritten

De oplossing als u graag met een grotere groep en zonder al te veel (koetsiers) ervaring een mooie tocht wil maken door Gees en z'n prachtige omgeving.

Trektochten

Meerdaagse trektochten. Op stap met je "hele hebben en houden" in een rustgevend tempo, waardoor het mogelijk is Drenthe vanaf de bok aan je voorbij te zien trekken.